Novi termini in način zbiranja prijav

Z izdelavo nove spletne strani smo vam med drugimi izboljšavami poenostavili tudi postopek prijave na naše rehabilitacijske programe v zdraviliščih. Prijava poteka direktno preko prijavnega obrazca znotraj spletne strani: izberete željen termin in vpišete zgolj nekaj najosnovnejših podatkov in oddate prijavo. Ob uspešni prijavi na posamezen termin, se vam bo izpisalo sporočilo s podatkom o izbranem terminu, številu oseb, ki ste juh prijavili in pa o zaporedni številki vaše prijave. Če ste imeli dovolj hitre prste in je vaša zaporedna številka pod 15, ste varni. Odvisno od velikosti prijavljenih družin imajo dobre možnosti tudi še tisti do številke 20, vsi z višjimi številkami pa bodo na čakanju – pogosto pride do kake odpovedi in potem ponudimo vključitev naslednji družini.
Po uspešni prijavi je za prijavo na naslednji termin potrebno najprej osvežiti stran in ponovno se vam naloži prijavni obrazec – ampak lepo prosimo – bodite pozorni, da se ne prijavite večkrat na isti termin.
Prednost novega sistema je tudi informacija o trenutnem stanju prijav za vsak posamezni termin, da se torej najprej vpišete na tiste termine, kjer so mesta še prosta, kasneje pa še za rezervo tudi morda še na kak dodatni termin.

Bo pa za začetek potrebno nekoliko previdnosti – recimo, da bomo imeli kak mesec testnega obdobja, saj je težko predvideti, kako se bo aplikacija odzvala v igri hitrih prstov ob objavi novih terminov.

Tudi v prihodnje bomo imeli podoben sistem sofinanciranja.
Prijavite se lahko na več terminov, vendar pa vam bo društvo sofinanciralo samo tri termine: enkrat 80,00 € vsakemu družinskemu članu, ki ima polno ceno in 40,00 € otrokom, ki jim pripada 50 % hotelski popust, enkrat 50,00 € za odrasle in 25,00 € za otroke, enkrat 30,00 € odrasli in 15,00 € otroci. Ob vseh naslednjih prijavah plačate polno ceno, ki je objavljena za posamezen termin.
Enako kot doslej se vedno plača polna cena za dodatne osebe, ki niso člani vaše ožje družine (babice, dedki ali drugi spremljevalci).
V zadnjem času imamo tudi več destinacij, kjer imajo ne glede na starost otrok enotno ceno na sobo, mobilno hiško ali apartma – v takih primerih bomo sofinanciranje ustrezno prilagodili.